Phaye geeft verschillende massages, zowel voor ontspanning als het verhelpen van fysieke en mentale klachten.

1. Ontspanningsmassage
Tijdens een ontspanningsmassage komen lichaam en geest tot rust. Deze massage werkt ook preventief en zorgt dat stress makkelijker los gelaten kan worden en niet opgeslagen wordt in het lichaam.

2. Klassieke Massage
Tijdens deze massage wordt dieper op de spieren gewerkt met knedingen, ofwel petrissages. Dit zijn de meest effectieve handgrepen om spierpijn en spierknopen te behandelen.

3. Sportmassage
Deze massage is een mooie combinatie van de ontspanningsmassage en de klassieke massage.
Zo worden ontspannende strijkingen afgewisseld met knedingen om spieren en spierknopen los te maken. 

4. Ayurvedische massage
Deze eeuwenoude Indiase methode bestaat uit rustige massagebewegingen en het werken met de verschillende marmapunten (energiepunten) om energie weer vrij te laten stromen, waardoor ontspanning en innerlijke balans ontstaat. 
Ayurveda behandelt het leven in zijn geheel en combineert fysieke, psychische, mentale en spirituele aspecten met het doel lichaam, geest en ziel in evenwicht te brengen.
De ayurvedische massage is naast een bijzondere, vooral ook een diep ontspannende ervaring. 

5. Therapeutische massage
Een combinatie van therapie en massage. Er zal eerst een psychologische intake aan vooraf gaan waar een persoonlijk vraagstuk uit voortkomt die tijdens de massage behandeld wordt.
(Denk bijvoorbeeld aan het omzetten van onzekerheid in vertrouwen, spanning rondom het thema aanraking omzetten in ontspanning, onveiligheid omzetten in vertrouwen in je lichaam, herstellen van burnout klachten zoals angst, paniek en/of depressie. verzachten of herstellen van specifiek trauma of anders)

6. Massage en Scrubbehandeling
Een combinatie van een heerlijke massage gevolgd door een scrubbehandeling om huidonzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor ziet je huid er direct weer stralend en verfrist uit. Daarnaast heeft een scrubbehandeling een gunstig effect op de doorbloeding en stimuleert celvernieuwing.

7. Kindermassage
Phaye geeft ook massage aan kinderen van alle leeftijden. Het kan heel fijn zijn voor kinderen die zich gespannen voelen of lichamelijke klachten zoals hoofdpijn ervaren, maar ook voor ontspanning. Ook kan je als ouder leren hoe je je kindje kan masseren. Zowel jongens als meisjes.

8. Massage tijdens of na ziekte (zoals kanker)
Phaye geeft ook massages tijdens of na ziekte zoals kanker. Het kan heel fijn en belangrijk zijn om het vertrouwen en ontspanning weer in je lichaam te voelen en op een zachte helende manier contact met jezelf te maken door aanraking.

Alle massages worden met speciale etherische en verwarmde olie gegeven. Ontspannend voor lichaam en geest.

De massages zijn niet seksueel van aard en bestaan niet uit seksuele handelingen.

Tarieven Massage:
30 min: 35 euro incl. btw
60 min: 65 euro incl. btw
90 min: 95 euro incl. btw

Tarieven Therapeutische massage:
Psychologische intake op afspraak
60 min: 75 euro incl. btw
90 min: 110 euro incl. btw

Massage Stempelkaart:
10x massage (30 min) = 350 euro incl. btw
10x massages (60 min) = 650 euro incl. btw 
10x massage (90 min) = 950 euro incl. btw
(vraag naar de mogelijkheden en ontvang een leuke korting!)

Massage & Scrub-behandeling:
60 min: 75 euro incl. btw
90 min: 110 euro incl. btw

Vragen? Neem contact op met Phaye.