Phaye betekent “vertrouwen”


 
Vanuit rust en structuur samen naar het resultaat, op een positieve manier, met een warm hart.
Ik ervaar dat er in echt contact veel mogelijkheden zijn tot verandering.

Binnen het werk in verschillende (Jeugdzorg)instellingen, ambulant werk binnen gezinnen en door clienten met zeer uiteenlopende problematiek uit mijn eigen praktijk, heb ik veel ervaring op mogen doen.  Ik heb onder andere gewerkt met (complexe) gedragsproblemen, psychiatrie en loverboyproblematiek maar ook allerdaagse problemen die kruisen op het levenspad.
Ik werk op Psychodynamische wijze (aangepast op jou als mens, jouw persoonlijkheid) vanuit mijn kennis, ervaring, hart en ziel.

Voooral het lichaamsgericht werken spreekt mij aan omdat er zoveel emoties en gedachtes voortkomen uit het wel of niet ‘luisteren’ naar je intuïtie en voelen wat je lichaam nodig heeft.
Het geven van lessen in sport- en beweging is daarnaast ook mijn grote passie. Samen werken aan gezondheid en je lekker in je lijf voelen als mooiste resultaat.  Het is zo bijzonder om te zien hoe mijn cliënten zich met steeds meer persoonlijke inzichten en zelfstandigheid ontwikkelen.

*****

Ik ben 34 jaar en woon ruim 10 jaar in het centrum van Leiden. 
De geboorte van onze dochter heeft mijn leven enorm verandert in alle opzichten. Wat is het bijzonder om haar op te zien groeien.
Daarbij heb ik zelf ook ondervonden wat een uitdaging het kan zijn om in contact te blijven met jezelf en je partner binnen het gezinsleven.
Ik ben hierdoor het leven veel bewuster en met meer liefde naar mezelf en anderen gaan ervaren. Ook deze ervaringen neem ik mee om anderen te mogen begeleiden.

Ik ben enorm dankbaar dat ik binnen Phaye kan doen waar ik van droomde.

 Phaye zet zich vooral in voor jongeren en volwassenen in Leiden en omstreken maar ook daarbuiten ben je welkom!

Over Phebe Jenny

Therapie &Coaching
HBO Psychologe gespecialiseerd in Seksuologie
Trainee Academie voor Psychodynamica

Lichaamswerk
Individuele trajecten en groepslesinstructrice sport&beweging
Trainee therapeutische massage