Phaye staat voor vertrouwen


 
Ik ervaar dat er in echt contact veel mogelijkheden zijn tot verandering.

Binnen het werk in verschillende zorginstellingen, ambulant werk met gezinnen maar ook door clienten met zeer uiteenlopende problematiek uit mijn eigen praktijk, heb ik veel ervaring op mogen doen. 
Ik heb onder andere gewerkt met (
complexe) gedragsproblemen, psychiatrie, loverboyproblematiek, trauma&shock, maar ook met allerdaagse problemen, uitdagingen en stagnaties die kruisen op het levenspad. 

Ik werk op Psychodynamische wijze (aangepast op jou als mens, jouw persoonlijkheid) vanuit mijn kennis, ervaring, hart en ziel.
Vooral het lichaamsgericht werken spreekt mij aan omdat er zoveel emoties en gedachtes voortkomen uit het wel of niet ‘luisteren’ naar je intuïtie en voelen wat je lichaam nodig heeft.
Ik heb ruim 15 jaar ervaring in het psychologisch werkveld en ook in het geven van verschillende lessen sport- en beweging (zowel individueel als in groepsverband). Bezig zijn met gezondheid, ontspanning en je lekker in je lijf voelen als mooiste resultaat. 
De afgelopen periode ben ik mij ook meer gaan verdiepen in meditatie en de helende werking van massage. Dit maakt mij persoonlijk heel gelukkig en daarnaast is het een mooie aanvulling om op nog meer vlakken anderen te kunnen begeleiden.

Het is zo bijzonder om te zien hoe mijn cliënten zich met steeds meer persoonlijke inzichten ontwikkelen. En daarmee met meer ontspanning, plezier, positiviteit en liefde naar zichzelf en het leven kijken.

*****

Ik ben 36 jaar en woon meer dan 10 jaar in het centrum van Leiden. Ik ben opgegroeid in een dorp, maar voel mij erg op mijn plek in het stadsleven van Leiden.
De geboorte van onze dochter heeft mijn leven enorm verandert in alle opzichten. Wat is het bijzonder om haar op te zien groeien.
Daarbij heb ik zelf ook ervaren wat een uitdaging het kan zijn om in contact te blijven met jezelf en je partner binnen het gezinsleven. Een mooie balans vinden blijft altijd een uitdaging.
Ook ben ik zelf in mijn leven door uitdagende periodes gegaan die mij ook op persoonlijk vlak tot ervaringsdeskunige hebben gemaakt.
Ik ben hierdoor het leven veel bewuster en met meer inzicht en liefde naar mezelf en anderen gaan ervaren. Ook deze ervaringen neem ik mee om anderen te mogen begeleiden.

Ik ben enorm dankbaar dat ik binnen Phaye kan doen waar ik van droomde.

 

Opleidingen, workshops en trainingen:

Wellnessmasseur jaaropleiding Anand      
MBK PRO Con Amore Medische kennis                            
EHBO & Reanimatie cursus 
Training DSM 5 
Training Stress & Burnout 
Workshop Stichting Kwaliteitsregister Jeugd
Training Omgaan met Verslavingen Inzowijs
POST-HBO opleiding Academie voor Psychodynamica 
Les Mills Bodybalance opleiding                 
HBO Seksuologie te Amsterdam                            
Training GGZ Gedragsproblematiek 
Training GGZ Fysieke weerbaarheid 
Training GGZ Vlaggensysteem Seksualiteit en grenzen
HBO Management te Amsterdam
FAST Defence Training tot Coach weerbaarheid en zelfverdediging
Les Mills Training  ‘Groepsfitness coördineren’
AALO jaaropleiding groeplesinstructeur
HBO Psychologie te Dordrecht
Training Slachtofferhulp 

Over Phebe Jenny

Therapie & Coaching
HBO Psychologe 
Trainee Academie voor Psychodynamica 

Lichaamswerk
Lichaamsgerichte Therapie
Wellnessmasseur & Therapeutische massage
Sport&bewegingscoach (zowel individueel als groepen)