Phaye staat voor vertrouwen


 
Vanuit rust en structuur samen naar het resultaat, op een positieve manier, met een warm hart.

Binnen het werk in verschillende zorginstellingen, ambulant werk bij gezinnen maar ook door clienten met zeer uiteenlopende problematiek uit mijn eigen praktijk, heb ik veel ervaring op mogen doen. 
Ik heb onder andere gewerkt met (
complexe) gedragsproblemen, psychiatrie en loverboyproblematiek maar ook allerdaagse problemen, uitdagingen en stagnaties die kruisen op het levenspad. 

Ik werk op Psychodynamische wijze (aangepast op jou als mens, jouw persoonlijkheid) vanuit mijn kennis, ervaring, hart en ziel.
Vooral het lichaamsgericht werken spreekt mij aan omdat er zoveel emoties en gedachtes voortkomen uit het wel of niet ‘luisteren’ naar je intuïtie en voelen wat je lichaam nodig heeft.
Ik heb 15 jaar ervaring in het psychologisch werkveld en ook in het geven van verschillende lessen sport- en beweging (zowel individueel als in groepsverband). Bezig zijn met gezondheid, ontspanning en je lekker in je lijf voelen als mooiste resultaat. 
De afgelopen periode ben ik mij ook meer gaan verdiepen in meditatie en de helende werking van massage. Een mooie aanvulling om op nog meer vlakken te kunnen begeleiden.

Het is zo bijzonder om te zien hoe mijn cliënten zich met steeds meer persoonlijke inzichten, kracht maar ook ontspanning en zelfstandigheid ontwikkelen.
Ik ervaar dat er in echt contact, veel mogelijkheden zijn tot verandering.

*****

Ik ben 35 jaar en woon ruim 10 jaar in het centrum van Leiden. Ik ben opgegroeid in een dorp, maar voel mij ontzettend op mijn plek in het stadsleven van Leiden.
De geboorte van onze dochter heeft mijn leven enorm verandert in alle opzichten. Wat is het bijzonder om haar op te zien groeien.
Daarbij heb ik zelf ook ondervonden wat een uitdaging het kan zijn om in contact te blijven met jezelf en je partner binnen het gezinsleven. Een mooie balans vinden blijft altijd een uitdaging.
Ook ben ik zelf in mijn leven door uitdagende periodes gegaan op het gebied van welzijn, gezondheid, rouw en verlies, wat mij ook op persoonlijk vlak tot ervaringsdeskunige heeft gemaakt.
Ik ben hierdoor het leven veel bewuster en met meer inzicht en liefde naar mezelf en anderen gaan ervaren. Ook deze ervaringen neem ik mee om anderen te mogen begeleiden.

Ik ben enorm dankbaar dat ik binnen Phaye kan doen waar ik van droomde.

Over Phebe Jenny

Therapie & Coaching
HBO Psychologe gespecialiseerd in Seksuologie
Trainee Academie voor Psychodynamica

Lichaamswerk
Lichaamsgerichte therapie
Masseuse (trainee tot Wellnessmasseur)
Sport&bewegingscoach (zowel individueel als groepen)