Vanuit rust en structuur stel ik de vragen die nodig zijn om jou zelf tot antwoorden te laten komen.

Coaching:
Door oefeningen en gesprekken krijg je meer inzicht in jezelf en leer je nieuw gedrag en/ of nieuwe vaardigheden. Het helpt te verhelderen wat belangrijk is voor jou, je leert zelf tot oplossingen te komen en hoe je blijvend je doelen kunt bereiken. 

Therapie:
Je kunt hierbij de oorsprong van patronen ontdekken, doorgronden en veranderen. We onderzoeken de invloed van vroegere ervaringen uit je jeugd op je denken, voelen, gedrag en het maken van keuzes.
Door meer inzicht van patronen en het doorwerken van moeilijke of traumatische ervaringen tijdens de sessie, zul je in het dagelijks leven merken dat je je beter gaat voelen en dingen anders gaat doen. Je leert voelen wat je echte behoeften zijn en je leert hier op een gezondere manier mee om te gaan. Hierdoor zul je beter richting kunnen geven aan je leven en je relaties met anderen kunnen verbeteren.

Seksuologische hulpverlening:
Seksualiteit op een veilige, gezonde en fijne manier beleven is niet voor iedereen vanzelfsprekend. 
Er kunnen allerlei problemen op het gebied van seksualiteit voorkomen. Bijvoorbeeld seksueel trauma vanuit het verleden (zoals seksueel misbruik) kan grote invloed hebben op een gezonde beleving van seksualiteit.  Moeizame communicatie over seksualiteit binnen een relatie kan ook voorkomen, verschil in verlangen en behoefte of verschillende ideeën en wensen over de vorm- en uitvoering hiervan. Maar ook kan er gedacht worden aan andere seksuele disfuncties en blokkades bij zowel mannen als vrouwen.

Phaye werkt vanuit verschillende technieken voor psyche, lichaam en ziel:
oa. Coaching, Counseling, Systemisch werken (familieopstellingen), Innerlijk Kindwerk, Delenwerk, Voice-Dialoge (verschillende rollen binnen jezelf), Bio-Energetica (lichaamsgericht werken), Hypnose/meditatie, Regressie (terug naar verleden) en Therapeutische massage (Bodywork)

Phaye biedt o.a. begeleiding bij onderstaande onderwerpen:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Onderzoeken en aangeven van wensen en grenzen
  • Zelfbeeld, lichaamsbeeld en lichaamsbeleving
  • Relaties en communicatie
  • Seksuele oriëntatie, voorkeur en/of geaardheid (homo/bi -seksualiteit, bdsm of andere fetish)


Feedback van cliënt R:

“Ik ben al een tijdje bezig met zelfreflectie, heb weinig mensen waar ik mee kan sparren. Zelfreflectie ging nu een stuk dieper omdat zij de vragen stelde die ik mezelf soms niet durfde te stellen. Ik heb veel inzichten gekregen over wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe. Ik zie nu in, dat ik mezelf eerst probeerde te veranderen, terwijl ik juist zo’n mooi persoon ben en ik mezelf mag blijven. De sessies waren voor mij zeer geslaagd en ik wil zeker verder met haar."


Tarieven:

> Intake (60 min) € 75-, incl. btw
> Individuele Sessie (60 min) € 75-, incl. btw
> Individuele Sessie (90 min) € 110-, incl. btw
> Relatietherapie (90 min) € 125-, incl. btw
> Telefonisch/online consult is ook mogelijk, afhankelijk van de hulpvraag (tariefstelling blijft gelijk)

Phaye begeleidt in het proces om een gezond en ontspannen welzijn te bevorderen.

Neem contact op met Phaye voor meer informatie of het maken van een intake gesprek.